Fino-siker a Szolnok ellen is

Második mérkőzését is megnyerte a férfi röplabda élvonal új idényében a Fino legénysége. A kaposváriak magabiztosan, három szettben győztek a szolnokiak ellen a városi sportcsarnokban.

Szombati folytatás a Szolnok ellen

A bajnokság második fordulójában is hazai mérkőzést vív a Fino férfi röplabdacsapata. A rekordbajnok kaposváriak szombaton 17 órakor fogadják a Szolnok gárdáját, és egyértelmű cél a három pont megszerzése.

Megizzadt a Fino a Debrecen ellen

Megizzadt a Fino a Debrecen ellen

A vártnál nehezebben, de megszerezte első győzelmét az új évadban a Fino férfi röplabdacsapata. A kaposváriak 3-1-re nyertek a nyáron megerősödött Debrecen ellen.

A Debrecen ellen rajtol a Fino az új évadban

Készen áll a bajnoki rajtra a Fino Kaposvár rekordbajnok röplabdacsapata. Demeter György együttesében mindössze egy változás történt a nyáron, így a somogyiak az állandóság jegyében hódítanák vissza a bajnoki címet. A férfi röplabdázók idei első ellenfele a jól erősítő Debrecen lesz.

KAPOSVÁR TOVÁBBRA IS A RÖPLABDA MELLETT

KAPOSVÁR TOVÁBBRA IS A RÖPLABDA MELLETT

Rekordösszeggel támogatja a Kaposvár helyi röplabdaklubokat. A városi önkormányzat 84 millió forinttal áll a kaposvári röplabdacsapatok mögé – a frissen aláírt megállapodás szerint.