Bozóki Bence: középpontban a válogatott

Néhány hete kihirdette a januári Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét Bogdan Tanase, a magyar férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya. A csapat egyik fele december 18-án, Kazincbarcikán kezdi meg a felkészülést, majd december 26-án estétől már a teljes keret folytatja a munkát a Don Bosco Sportcsarnokban. A program egészen a január 10-i macedónok elleni mérkőzésig tart. A magyar szurkolók már nagyon várják a január ötödikét: ezen a napon, 15 órakor fogadja együttesünk a borsodi városban a svájciakat, sorsdöntő találkozón.

Öt szettben győzött a Kecskemét Kaposváron

Öt szettben győzött a Kecskemét Kaposváron

Hazai pályán 3:2 arányú vereséget szenvedett a Fino Kaposvár együttese a nagy rivális Kecskeméttől a bajnoki alapszakasz utolsó fordulójában. A rekordbajnok somogyiak ettől függetlenül a csoport első helyén zártak, és januártól az Extraligában folytathatják szereplésüket.

DEBUG PROGRAM ID: 231
Szerdai rangadók a városi sportcsarnokban

Szerdai rangadók a városi sportcsarnokban

December 12-én, szerdán egymás után két fontos és izgalmasnak ígérkező röplabda mérkőzést rendeznek a városi sportcsarnokban, pályára lép Kaposvár női és férfi csapata egyaránt.

Segítsük egy szavazattal a kaposváriak sikerét!

Segítsük egy szavazattal a kaposváriak sikerét!

Lezárult a 2018-as közönségdíj jelöltállítási fázisa a honi röplabda sportban. Ezek alapján kiderült, hogy a három kategóriában mely öt-öt jelöltre adhatják le szavazataikat a rajongók. Akik a legtöbb voksot kapják, december 19-én, az Duna Palotában rendezendő MRSZ évzáró gálán vehetik át az idei közönségdíjakat. A versengésben kaposváriak is részt vesznek, és sportolóink számítanak az Önök szavazataira is.

December 12-én dupla rangadó és Röplabdás Mikulás a sportcsarnokban!

December 12-én, szerdán egymás után két fontos és izgalmasnak ígérkező röplabda mérkőzést rendeznek a városi sportcsarnokban, és pályára lépnek a példaképek, Kaposvár női és férfi csapata egyaránt. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es hölgyei 15.30 órai kezdettel, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első találkozóján fogadják a címvédő Fatum Nyíregyháza hölgykoszorúját, és szeretnének olyan eredményt elérni, hogy érdekes legyen a szabolcsi visszavágó is. 18.30 órakor indul útjára a labda a Fino – Kecskemét
férfi bajnoki rangadón.

Kerethirdetés a férfi röplabda-válogatottnál

Kihirdette a januári Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét Bogdan Tanase, a magyar férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya. A keretbe tizenhárom játékos került be, a Fino Kaposvár rekordbajnok együtteséből Bozóki Bence és Keen Cameron kapott meghívót.