A múlt heti, Pécs elleni hazai siker után idegenbeli fellépés vár a Fino röplabdacsapatára. A bajnoki címvédõ kaposváriak szokatlan idõpontban és helyszínen, vasárnap 12 órakor lépnek pályára a fõvárosi MAFC ellen, a gödöllõi sportcsarnokban.

A találkozó esélyese a Demeter-legénység, de nem szabad fél vállról venni az összecsapást, ugyanis a budapesti alakulat hat gyõzelemmel és kilenc vereséggel az elõkelõ ötödik helyen áll, és szeretné a folytatásban is megtartani ezt a pozíciót. A Fino több játékosa is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott az elmúlt hetekben, de a remények szerint az igazi nagy rangadókra mindenki felépül majd.
Ahogyan már megszokhattuk, ezen a héten is vasárnap játszik a csapat, viszont ezúttal nem mindennapi helyre utazunk: Gödöllõn, a MAFC ellen vívjuk meg az erre a hétre esõ mérkõzésünket, a három pont megszerzésének reményében. Mivel a MAFC is elõször játszik Gödöllõn, így az egyetlen ember aki „hazai pályán lesz, az én leszek, hiszen kiskoromtól fogva itt éltem, és a mai napig ide járok haza szüleimhez. Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben több felállást is lehetett látni a mérkõzéseinken, ezen a héten már szinte mindenki bevethetõ állapotba került, és azon dolgozunk, hogy a számunkra fontos mérkõzésekre 100 százalékban felkészüljünk és ott a maximumot tudjuk nyújtani – mondta honlapunknak a Fino fiatal játékosa, Kalmár Ákos.

Hozzászólások