Ünnepélyes évadzárót rendez július 2-án, kedden 16 órától a Kaposvári Röplabda Akadémia. Az utánpótlás mûhely vezetõi az Arany úti sportcentrumba várják az egyesület sportolóit, edzõit, alapító tagjait és természetesen a gyerekek hozzátartozóit is.

A rendezvény 16 órakor kezdõdik az Arany úti sportcentrumban, és a rövid köszöntõ és az értékelés után hagyományteremtõ szándékkal adják át a Horváth Éva Röplabda Alapítvány „Jó tanuló, jó röplabdás” díjait hat kategóriában. Ezután kiderül, kik kapják az Év utánpótlásedzõje díjat a nõi és a férfi szakágban. A két szakember a Gáspár István Díjat és a Vermesné dr. Merõ Zsuzsa Díjat veszi majd át. Ezt követõen a Kapos Étterem jóvoltjából vendégül látják a játékosokat és az edzõket, majd meglepetés mûsor és kötetlen beszélgetés zárja le a programot.
Az eseményen ott lesz a magyar férfi röplabda válogatott szövetségi kapitánya, az akadémia szakmai igazgatója, Demeter György, valamint a hírek szerint a nemzeti együttes kaposvári tagjai is tiszteletüket teszik majd. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem nõi csapatának újdonsült vezetõedzõje, Oláh János is eljön az NB I-es társulat néhány játékosával.

Hozzászólások