Formálódik a Fino Kaposvár bajnok és kupagyõztes férfi röplabdacsapatának jövõ évi játékoskerete. Az együttesben várhatóan két új arc tûnik majd fel. A felkészülés augusztus 15-én kezdõdik.

A somogyi megyeszékhely büszkesége 2013-ban is megtette a magáét: a fiúk elõbb a Magyar kupában, majd a bajnokságban védték meg elsõségüket a Kecskeméttel szemben. Májustól július elejéig a magyar válogatottban szereltek a Fino kulcsjátékosai, ezekben a hetekben pedig a jól megérdemelt pihenõjüket töltik. Az idei együttesbõl két alapember távozott, és érdekesség, hogy mindketten Németországban folytatják pályafutásukat. Gergye Roland a VfB Friedrichshafen, Kovács Zoltán pedig a TV Bühl ajánlatára bólintott rá. A klubvezetés természetesen szeretné pótolni a két játékost, és folyamatosan tárgyal két olyan röplabdázóval, aki az elmúlt évadot külföldön töltötte.
Friss hír, hogy az idei csapat tagjai közül Dávid Csanád és Juhász Péter újabb egy-egy évvel meghosszabbította szerzõdését, a többiekkel pedig még egyeztetnek a jövõrõl. A válogatott libero, Dömötör Lajos szerzõdése még nem járt le, így továbbra is a kaposváriakat erõsíti majd.
A csapat benevezett a Közép-európai Liga küzdelmeibe, és a Challenge Kupában is szerencsét próbálhat. Demeter György vezetõedzõ augusztus 15-én vezényli majd az elsõ edzést.

Hozzászólások