A fájó Magyar Kupa-bronzmérkõzés után sem állt meg az élet a Fino férfi röplabdacsapatának háza táján: a kaposváriak címvédõként készülnek a bajnokság hajrájára, az elõdöntõre, és a remények szerint a fináléra. A fiúk egyelõre még ellenfélre várnak: a Szolnok – Dunaferr párharc gyõztesével kell megküzdeniük a döntõbe jutásért.

– Egy ilyen vereség után mindig nagyon nehéz az újrakezdés, de tisztában vagyunk azzal, hogy komoly feladatok várnak még ránk ebben az évadban – mondta honlapunknak a Fino vezetõedzõje, Demeter György. – Jól tudjuk, hogy nem azt az eredményt értük el, mint amit elvártak tõlünk elõzetesen, így mindenképpen a bajnokságban szeretnénk javítani. Van idõnk a felkészülésre, hiszen az alapszakasz gyõzteseként csak az elõdöntõben kapcsolódunk be a rájátszásba. A három gyõzelemig tartó párharc március 2-án, hazai pályán kezdõdik, és nagyon bízom benne, hogy addigra sikerül rendezni a sorokat. A héten játszottunk egy edzõmérkõzést a Dunaferr csapatával, és már láttam biztató jeleket a folytatást illetõen.
A bajnoki negyeddöntõben a Szolnok a Dunaferr együttesével, a Pénzügyõr pedig a Kecskeméttel találkozik majd, és a gyõztesek jutnak be az elõdöntõbe.

Hozzászólások