Alaposan elfáradtak a Fino Kaposvár juniorjai az NB II-es pontvadászat hétvégi tornáján. Varga Péter tanítványai a Gyõrben megrendezett kétnapos viadalon két mérkõzést nyertek 3:2 arányban, majd a második napon négy szettben vereséget szenvedtek a házigazdától.

Résztvevõ  keret:

1. HEGEDÛS BALÁZS

2. KISS MARCELL

3. HORVÁTH NORBERT (csapatkapitány)

4. BÖGÖLY GÁBOR

5. BALOGH PÉTER

6. KEEN CAMERON

7. NAGY GÁBOR

8. BEDERNA BENCE

9. PORTIK ÁDÁM

10. PAVLÉNYI MÁTÉ

 

A mérkõzések eredményei:

1. Mérkõzés:

FINO- KUNHEGYES

3:2 (24-26; 25-18;18-25; 25-23; 15-13)

Kezdõ: Hegedûs, Kiss, Horváth, Bögöly, Balogh, Nagy,

libero: Keen

csere: Bederna, Portik, Pavlényi

 

A csapat derekasan küzdött. Két elvesztett szett után felzárkóztunk, fegyelmezett játékkal kiegyenlítettünk és az ötödik szettben nyertünk.  Kiemelkedõ teljesítményt nyújtott: Bögöly Gábor elsõsorban nyitásban és támadásban, Kiss Marcell támadásban és blokkban, Portik Ádám jól kiszolgálta társait.

Játékidõ: 92 perc

edzõ: Varga Péter

 

2. Mérkõzés:

Fino- Szombathely

3:2 (25-27; 20-25; 25-23; 25-23; 15-12)

Kezdõ: Horvát, Portik, Balogh, Kiss, Bederna, Pavlényi

Libero: Keen

csere: Bögöly, Hegedûs, Nagy

 

Két elvesztett szett után, más csapatrendszerrel felállva, sikerült megnyernünk a mérkõzést. Horváth Norbert kiemelkedõ játékával, elsõsorban támadásban, Pavlényi Máté jó nyitásaival és fegyelmezett végjátékkal, kiélezett helyzetben nekünk kedvezett a szerencse. Egy rutinos, nagyon lelkes csapatot sikerült ezzel legyõznünk.

játékidõ: 100 perc

edzõ: Varga Péter

 

3. Mérkõzés:

Gyõr- Fino

3:1 (25-20; 25-15; 19-25; 25-20)

Kezdõ: Portik, Balogh , Kiss , Nagy , Bögöly,  Horváth

libero: Keen

csere: Pavlényi, Bederna,  Hegedûs

 

Sajnos a szombaton lejátszott 10 szett rányomta bélyegét a vasárnapi játékra. Fiatal játékosok révén, ingadozó volt a játékunk. Csodálatos megoldásokat követõen, gyermeteg hibákat követtünk el, fõleg a szettek végén. Ez a helyzet megbosszulta magát. Második szett végén Kiss Marcell megsérült, ettõl függetlenül a harmadik szettben kiemelkedõ volt a játékosok teljesítménye. Horváth Norbert a hátára vette  csapatot, kiemelkedõen sáncolt, nagyon jól támadott, Hegedûs Balázs pontosan kiszolgálta társait. Keen jól védekezett, de sajnos a negyedik szettben elfáradtunk, és ezzel elvesztettük a tornagyõztessel szembeni mérkõzést.

játékidõ: 81 perc

edzõ: Varga Péter

 

Az eredmény:

I. Gyõr

II. Fino

III. Kunhegyes

IV. Szombathely

 

Összegzés: Maximálisan elégedett vagyok a csapat hétvégi szereplésével. Nagyon jó és rutinos csapatokat sikerült legyõznünk. Sikerült szinte vesztett helyzetbõl is megfordítani az eredményeket. Két nap alatt 14 szettet játszottunk. A játékosok különbözõ posztokon is megállták a helyüket, gyakran kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak. A junior csapatunkból 4 játékos hiányzott, de a az alsóbb korosztályból felhozott játékosok bíztató teljesítményt nyújtottak, jól beilleszkedtek, a pályán és azon kívül is megállták a helyüket.Készítette: Varga Péter
Kaposvár, 2012.11.26.

Hozzászólások