Természetesen nem csak a kaposváriak, hanem a kecskemétiek is gõzerõvel készülnek a szombat esti férfi röplabda Magyar kupa-döntõre. A hírös város együttese az elmúlt években jelentõs mennyiségû ezüstkészletet halmozott fel, és a játékosok, a vezetõk, valamint a szurkolók most már nem titkoltan várják az elsõ helyet. Ehhez azonban a címvédõ Fino legénységének is lesz néhány szava…

A Gorter Kecskemét együttese idõközben lejátszotta a kupadöntõ elõtti utolsó felkészülési mérkõzését. A Dunaferr ellen öt szett várt a társaságra, amibõl végül négyet sikerült megnyerni.
„Másfél hónapja vettem át a csapatot, azóta dolgozunk együtt. Az eltelt idõ alatt „összecsiszolódtunk”, a fiúk tudják azt, hogy mit várok tõlük. A sérülés (Tóth András kiesése) ellenére maximálisan felkészültünk az elõttünk álló megmérettetésre. A srácokon látszik a jó értelemben vett „pörgés”, az emelkedett adrenalin szint. Közös munkánk során nem éreztem még a csapaton azt a felfokozott állapotot, amiben most vannak. A döntõ során fontos szerepet játszik számunkra a pszichikai felkészülés, hogy ez a felfokozott várakozás ne vezessen oda, hogy „túlpörögnek” a srácok. Erõben, fejben, taktikai fegyelem betartásában mindenkinek ott kell lennie, tudásának maximumát kell nyújtania. Korábban, a Közép-európai Ligában kétszer legyõzött bennünket a Kaposvár, miért ne most vágnánk vissza?!” – nyilatkozta Szasa Nedeljkovics vezetõedzõ a klub hivatalos honlapján.

A FÉRFI ÉS A NÕI DÖNTÕT, VALAMINT A KÉT BRONZMÉRKÕZÉST ÉLÕBEN KÖZVETÍTI A KAPOS.HU INTERNETES PORTÁL!
Program:
9:30 – férfi bronz mérkõzés: MAFC-BME – Dági KSE
12:00 – TESCO ülõröplabda döntõ
14:30 – nõi bronz mérkõzés: Linamar- Békéscsabai Röplabda SE – Aluprof TF Budapest
17:00 – nõi döntõ: Vasas Óbuda – TEVA Gödöllõi RC
19:30 – férfi döntõ: Fino Kaposvár – Gorter Kecskeméti RC

Hozzászólások