Hét tétmérkõzésbõl álló, nagy sorozatba kezd az elõttünk álló hétvégén a Fino férfi röplabdacsapata. A bajnok és kupagyõztes kaposváriak december 8-ig három idegenbeli és négy hazai találkozón lépnek pályára, és szeretnének minél több összecsapás végén gyõztesként lejönni a pályáról.

Az új évadban eddig nem játszott túl sok mérkõzést a somogyi alakulat, a folytatásban azonban változik a helyzet, így biztosan játékba lendülnek majd a fiúk. A nagy sorozat november 17-én, vasárnap kezdõdik Pozsonyban (Közép-európai Liga), majd november 20-án a dunaújvárosi Magyar Kupa-meccs, 23-án pedig a Posojilnica elleni idegenbeli Közép-európai Liga találkozó következik a sorban. És ezután jön a java: november 27-én érkezik Kaposvárra a Holding Graz a Challenge Kupa visszavágójára, két napra rá, 29-én pedig a szintén osztrák Amstetten vendégszerepel a városi sportcsarnokban, Közép-európai Liga összecsapáson. December 5-én, csütörtökön a Dunaferr elleni hazai Magyar Kupa-negyeddöntõ visszavágó szerepel a programban, három napra rá, 8-án este pedig a Gorter Kecskemét elleni magyar rangadó zárja a sort, újra a Közép-európai Liga keretein belül. A hazai meccsek egységesen 18.30 órakor kezdõdnek majd.
Jó hír, hogy a csapat tagjai közül mindenki egészséges, a múlt héten betegség miatt pihenõ Deák Márk is meggyógyult. A fiúk ezen a héten napi két edzéssel készültek az elõttük álló komoly feladatokra.

Hozzászólások