Szépen szeretne búcsúzni a nemzetközi porondtól a Fino férfi röplabdacsapata. Demeter György legénysége pénteken 18 órától játssza utolsó Közép-európai Liga mérkõzését az osztrák Hypo Tirol ellen a városi sportcsarnokban.

A kaposváriak februárban kapcsolódnak be a magyar bajnokság rájátszásába, március elején pedig Magyar Kupa négyes döntõt vívnak Gödöllõn. Addig azonban még vár rájuk egy komoly nemzetközi mérkõzés: pénteken a városi sportcsarnokban az osztrákok sztárcsapata, a Hypo Tirol Innsbruck lesz az ellenfél. Az alapszakasz második helyezettjének keretében két volt kaposvári, Koch Róbert és Kaszap Tamás is helyet kapott.

– Úgy tudjuk, az Innsbrucknak sok a sérültje, volt csapattársunk, Kaszap Tomi is sérült. Szeretnénk jól teljesíteni, meglátjuk, mit hoz a sorrs – mondta a Fino játékosa, Dávid Csanád.

A Fino ebben az évben eddig négy mérkõzést játszott, és kis híján Pozsonyban is megõrizte veretlenségét.

– Egész jól indult az év, az elsõ három meccsen szettet sem vesztettünk, és jó lett volna tartani ezt a szintet. Tudtuk, hogy Pozsonyban problémák vannak, és úgy álltunk fel, hogy nyerni szeretnénk. Nem sokon múlt, 103:103 lett a pontarány, és csak szerencsével gyõzött le minket 3-2-re a szlovák csapat. Remélem, a tirol elleni búcsú jól sikerül – fogalmazott a somogyiak liberoja, Dömötör Lajos.

A kaposváriak utolsó nemzetközi mérkõzése pénteken 18 órakor kezdõdik, a belépés ezúttal is ingyenes.

Hozzászólások