Igazolta az elõzetes várakozásokat a címvédõ: a Fino Kaposvár együttese 3-0-ra nyert Székesfehérváron, a Masita Sunburst Cider otthonában, ezzel bejutott a Magyar Kupa negyeddöntõjébe. A következõ körben a Vegyész RC Kazincbarcika lesz a somogyiak ellenfele.

A Budapest-bajnokságban szereplõ fehérvári együttes tagjai az elsõ szett végéig bírták erõvel és figyelemmel, így ezekben a percekben idõnként megnehezítették a Közép-európai Ligában edzõdõ kaposváriak dolgát. A Fino 25:23 arányban nyert, ami megadta az alaphangot a folytatásra. A második és a harmadik játszmában már a vendégek irányították a játékot, és kijött a két csapat közti különbség. A címvédõ bõ egy óra alatt 3-0-ra nyert, és bejutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntõben az egykori nagy rivális Kazincbarcika lesz az ellenfél, a párharc két mérkõzésen dõl el, és mindkét találkozót januárban játsszák majd.
A Fino legközelebb jövõ pénteken lép pályára, a városi sportcsarnokban a szlovák Humenné lesz az ellenfél 18 órai kezdettel.Demeter György vezetõedzõ: A találkozó elejét picit könnyebben vettük, aztán kialakult a két csapat közti reális különbség.Masita Sunburst Cider – Fino Kaposvár SE 0-3 ( -23, -13, -13)

Székesfehérvár, 100 nézõ. V.: Põcze:, Ortner

Kaposvár: Magyar B., Bozóki, Kovács Z., Dávid Cs., Gergye, Juhász P. Csere: Dömötör és Deák (libero), Lesznyik, Vajda. Vezetõedzõ: Demeter György.

Hozzászólások