A Fino férfi röplabdacsapata csütörtökön este 3-0-s sikerrel tért vissza a hazai bajnokságba a PTE-PEAC ellen, és a remények szerint a három gyõzelemig tartó párharc folytatása is izgalommentes, de látványos lesz. A csata szombaton 15 órakor folytatódik a Mecsek alján.

– Nem volt kiélezett mérkõzés: ahogy az várható volt, biztosan nyerünk a szimpatikus pécsiek ellen – mondta a lefújás után a kaposváriak feladója,a sérülésébõl felépült ifjabb Laszczik Iván. – Hoztuk is a meccset, de tény, hogy egy ilyen mérkõzésre nehezebb felkészülni, mint egy olyan csapat ellen, amely komolyabb játékerõt képvisel. Idõnként ez az összpontosításon meg is látszott. A legfontosabb, hogy mindenki tudott játszani, mert fontos, hogy mindenki játékba lendüljön a nehezebbnek ígérkezõ mérkõzésekre. Én bízom benne, hogy nem lesz nehezebb a negyeddöntõ folytatása sem. Arra számítok, hogy a Pécs jobban küzd majd hazai környezetben, saját szurkolói elõtt. Egy sokkal agresszívebb Pécsre számíthatunk, de ettõl függetlenül a cél az újabb 3-0-s gyõzelem.

– Csapatként megvalósítottuk azt, amit elterveztünk: élveztük a játékot, minden pontnak nagyon örültünk – fogalmazott a pécsiek legjobbja, Demeter András, aki jól és ponterõsen röplabdázott nevelõegyesülete otthonában. – Én jól éreztem magam a meccs alatt, és örülök, hogy nem kaptam annyi blokkot, mint amennyire számítottam… Szombaton, hazai pályán is odatesszük magunkat; meglátjuk, mire leszünk képesek. Próbálunk hasonló mennyiségû pontot elérni, mint a mai meccsen. Nálunk más a terem hangulata, kevesebb nézõ is nagy hangulatot tud csinálni.

Röplabdabarátok, figyelem: a szombaton 15 órakor kezdõdõ mérkõzést élõben közvetíti a kapos.hu internetes portál.

Hozzászólások