Vége a nehéz sorozatnak: az idegenbeli fellépések után újra hazai mérkõzést játszik a Fino férfi röplabdacsapata. A Közép-európai Liga 10. fordulójában a Humenné látogat a városi sportcsarnokba, és a fiúk szeretnének visszavágni a szlovákok otthonában elszenvedett 3-1-es vereségért.

A kaposváriak pontosan másfél hónapja játszottak utoljára tétmérkõzést saját otthonukban. A Pozsony elleni hazai vereség után kétszer jártak Ausztriában és egyszer Szlovéniában, és pont nélkül maradtak.
„Mindenképpen nehéz meccsek voltak idegenben. Idegenben csak nehéz meccsek vannak a Közép-európai Ligában, és úgy gondolom, mostanában lefelé megyünk a hullámvölgybe, és remélem, a hazai meccsek meghozzák a sok edzés gyümölcsét, és sikerül gyõzelmet elérnünk” – mondta csapatunk liberoja, Dömötör Lajos.
A sereghajtó Fino következõ ellenfele a négy gyõzelemmel és négy vereséggel az ötödik helyen álló Humenné lesz.
„Kint játszottunk velük egy 3-1-es mérkõzést, ahol kikaptunk. Esély volt a gyõzelemre is. Ha itthon jól játszunk, simán nyerhetünk ellenük” – tette hozzá Dömötör.
A kaposváriak az elmúlt másfél hétben nem játszottak mérkõzést, így már várják a kezdõ sípszót.
„Az elmúlt idõszak pozitívuma a bajnoki szünet volt: kicsit többet tudtunk edzeni, és fizikailag is jobban fel tudtunk készülni a következõ meccsekre. Kint, Humennében elég jól játszottunk, meg tudtuk õket szorítani, és reméljük, a kis termünk meg fogja õket viccelni, és nyerni fogunk a szlovákok ellen itthon” – hallhattuk Dávid Csanádtól.
A Kaposvár-Humenné találkozó pénteken 18 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. A klub az idén is megszervezte Fino Röplabda Karácsonyt, és ezúttal a Bárczi Módszertani Központ diákjainak szeretnék azokat a játékokat felajánlani, amelyet a szurkolók elhoznak a helyszínre.

Hozzászólások