Vasárnap délután Pozsonyban folytatja Közép-európai Ligás szereplését a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. A somogyiak immár harmadik idegenbeli mérkõzésüket vívják a sorozatban, és szeretnének jól teljesíteni.

A somogyiak a kecskeméti 3-1-es gyõzelem után hazai pályán szenvedtek vereséget a szlovák Humennétõl, majd a Bajnokok Ligája-szereplõ Bled otthonában is kikaptak három szettben. A negyedik fordulóban az a Volley Team Bratislava lesz az ellenfél, amely eddig két idegenbeli mérkõzést játszott az új évadban, és mindkét alkalommal alulmaradt. Elõbb 3-2-re a Posojilnica pályáján, majd 3-0-ra a szlovén fõvárosban. A szlovákok elsõ hazai meccsükön éppen a Fino legénységét látják vendégül, vagyis biztosan nagyon fogadkoznak, hogy megszerzik elsõ gyõzelmüket…
„Biztosan nem lesz könnyû a dolgunk, de szeretnénk jól teljesíteni a vasárnap délutáni találkozón – mondta honlapunknak Demeter György vezetõedzõ. – A Pozsony keretében görög, szerb és lengyel röplabdázó is található, az elmúlt évadban pedig a negyedik helyen zárták a sorozatot. A mi együttesünkben mindenki egészséges, napi két edzéssel készültünk a találkozóra.”

Hozzászólások