A sikeres Közép-európai Liga rajt után a Magyar Kupában vár mérkõzés a Fino férfi röplabdázóira. A sorozat címvédõje csütörtökön 19 óra 30 perckor az NB II-es Pénzügyõr SE otthonában lép pályára a fõvárosban, a nyolc közé jutás céljával.

„Elégedett voltam a bemutatkozásunkkal: Kecskeméten az elsõ és a második szettben taktikusan és fegyelmezetten játszottunk, a folytatásban pedig jól küzdöttünk. Az utolsó játszmában ugyan egy komolyabb elõnyt adtunk le, a végén mégis mi örülhettünk” – összegezte a szombati, 3-1-es kecskeméti diadalt Demeter György vezetõedzõ.
A fiúk a hazaút és a pihenõ után újból edzésbe álltak, és máris itt az újabb, de könnyebbnek tûnõ feladat: sikerrel megvívni a Magyar Kupa nyolcaddöntõjét. A sors a fõvárosi Pénzügyõr együttesét sodorta a Fino útjába, és az alacsonyabb osztályú ellenfél otthonában kötelezõ a gyõzelem kiharcolása. A budapestiek keretében egy régi ismerõst is találunk: Posztós Bendegúz az elmúlt szezonban még a kaposváriakat erõsítette. A somogyi együttes tagjai harcra készek, és a térdproblémákkal küzdõ Geiger András is egyre jobban érzi magát.
Kezdés csütörtökön este fél nyolckor!

Hozzászólások