Egyelõre nem úgy alakul a bajnoki döntõ, ahogy arra a somogyi megyeszékhelyen számítottak. A címvédõ, ám az idei évadban már három alkalommal is legyõzött Kecskemét elõbb Kaposváron, majd a hírös városban tréfálta meg a Fino legénységét, így már csak egy mérkõzést kell nyernie ahhoz, hogy megkaparintsa az aranyérmet. A szerda esti találkozó után a két vezetõedzõt kérdeztük.

„Ezen az estén a jó nyitásfogadásaink után nagyon sokat rontottunk, 14 pontot adtunk az ellenfélnek. A többi játékelemet tekintve, egyforma erõk küzdelme volt, igazi bajnoki döntõ, feszült hangulat. A hazaiak ezt jobban bírták, és a végén felülkerekedtek. Aki frissebb lesz, aki mentálisan erõsebb lesz, az fogja a szombati csatát nyerni. Én nagyon bízom benne, hogy lesz negyedik mérkõzés is, és majd az ötödik összecsapás végén, május 2-án mi tudjuk átvenni a bajnoki aranyat” – fogalmazott a lefújás után a Fino vezetõedzõje, Demeter György.

„Az egész meccs eldõlt a harmadik játszmában, a Kaposvárnak volt négy-öt szettlabdája. Más lett volna, ha õk nyernek, de mentális erõvel sikerült megnyernünk ezt a szettet. Csak idõ kérése volt, hogy mikor törjük meg a kaposváriakat a negyedik játszmában, és ez meg is történt. Szombaton nem úgy megyünk Kaposvárra, hogy az lesz az utolsó meccs. Ugyanúgy fel kell készülnünk, és ismét megpróbálunk meglepetést okozni” – mondta a KRC szakvezetõje, Szasa Nedeljkovics.

Hozzászólások