Sûrû a rekordbajnok januári programja: ebben az idõszakban heti két tétmérkõzést vív a Fino férfi röplabdacsapata. A kaposváriak a sikerrel megvívott Magyar Kupa-negyeddöntõ után szerdán 18 órakor már az elõdöntõ elsõ összecsapásán lépnek pályára Szolnokon.

A bajnoki alapszakaszban már kétszer sikerült legyõzni a jó erõkbõl álló Tisza-partiakat, és a kupában is az a cél, hogy továbbjusson a társaság. A keret tagjai közül mindenki vállalni tudja majd a játékot, és a túloldalon is teljes csapattal készülnek a szezon egyik legfontosabb erõpróbájára.
– Címvédõként a döntõbe jutás lehet az egyetlen célunk, ennek megfelelõen készülünk a Szolnok elleni párharcra – mondta honlapunknak Demeter György vezetõedzõ. – Ellenfelünk mindent egy lapra feltesz majd, nekik ez a szezon egyik legfontosabb mérkõzése, és nem titkoltan õk is szeretnének bekerülni a fináléba. A szolnokiak ebben az évadban már többször is megmutatták, hogy jó csapatuk van. Nagy csata várható szerdán.
A visszavágót január 25-én játsszák majd a somogyi megyeszékhelyen, addig pedig még vár a kaposvári fiúkra egy vasárnapi bajnoki rangadó Kecskeméten. A kupadöntõ pedig Érden lesz majd február 9-én és 10-én.

Hozzászólások