A szezon eddigi legfontosabb mérkõzése elõtt áll a Fino férfi röplabdacsapata. A kaposváriak 2-1-es hátrányból várják a Pénzügyõr elleni bajnoki döntõ negyedik felvonását, és ha megnyerik a szerdán 20 órakor kezdõdõ találkozót a fõvárosiak otthonában,akkor kiegyenlítenek, és az ötödik összecsapásra marad a döntés.

2001-ben és 2015-ben már sikerült a bravúr, hiszen a kaposváriak elõbb a Dunaferr, majd a Kecskemét ellen álltak fel 0-2-rõl. Az idén a Pénzügyõr kezdte eredményesen a finálét, ugyanis a somogyi megyeszékhelyen aratott 3-1-es diadal után Budapesten 3-0-ra verte a címvédõt. Vasárnap aztán a kaposváriak következtek a sorban, akik harcos, jó játékkal örvendeztették meg közönségüket, és a 3-1-es siker sem maradt el. Szerdán nincs más lehetõség, mint újra nyerni, ellenkezõ esetben véget ér a bajnokság.
– Ha harmadszor is le tud gyõzni minket a Pénzügyõr, akkor megérdemli a bajnoki címet – mondta a Fino mestere, Demeter György. – Én azt gondolom, hogy a harmadik mérkõzésen mutatott harcos játékkal és még pár taktikai megoldással ismét nyerhetünk ellenük. Mi úgy megyünk fel a pályára, hogy gyõzni fogunk! Természetesen kulcskérdés lesz, hogy melyik csapat hogyan szervál majd. Igyekszünk megakadályozni, hogy olyan nyitássorozatokat produkáljon riválisunk, mint jellemzõen az elsõ és a második meccsen, és természetesen mi is agresszív, hatásos nyitásokkal készülünk. Bízom az egyenlítésben!
A nagy érdeklõdéssel várt mérkõzés szerdán 20 órakor kezdõdik a Kõér utcában, aki nem lehet ott, az az m4sport.hu internetes oldalon nézheti végig a találkozót.

Hozzászólások