Nem kell sokat várni a férfi röplabda élvonal elsõ nagy rangadójára. A címvédõ és a trónkövetelõ szombaton 18 órától csap össze egymással Kecskeméten, és a Fino legénysége szeretné meglepni legnagyobb riválisát. A nyári szünetben mindkét együttes átalakult, így nehéz elõre megjósolni a csata végkimenetelét.

Hozta a kötelezõt a Fino férfi röplabdacsapata a bajnokság elsõ fordulójában. A Gyõr elleni 3-0-s siker után elégedett volt Demeter György vezetõedzõ, ugyanakkor nem titkolta, sokat kell még fejlõdnie a formálódó társaságnak.
„Én azt hiszem, nekünk mezõnyben lényegesen jobbnak kell lennünk, de a sáncban és az összhangban is van még javítani való. Össze kell szokni támadásban és védekezésben is. Agresszív nyitások kellenek a mérkõzéseken és a sáncon is van mit fejlõdni. Ez a mai mérkõzés olyan volt, amit elvártam, minden egyes meccsen így kell hozzáállni” – mondta Demeter György vezetõedzõ.
A két csapat eddigi 2014-es találkozóiból rendre az alföldiek kerültek ki gyõztesen. A Kecskemét a képeinken látható békéscsabai Magyar Kupa-döntõ megnyerése után a bajnoki döntõben is felülmúlta a kaposváriakat, amivel egy nagy sorozat végére tett pontot. A nyáron mindkét oldalon több fontos változás történt, és a szurkolók is nagy érdeklõdéssel várják, melyik csapat hol tart az építkezésben.
„Mindenképpen meglepetést szeretnénk okozni Kecskeméten. A bajnok otthonában többször is szoros mérkõzést játszottunk, és most is mindent megteszünk a gyõzelem érdekében. Ez a legfontosabb” – tette hozzá a mester.
A második forduló rangadója szombaton 18 órakor kezdõdik a hírös városban.

Hozzászólások