Vasárnap 17 órától az alapszakasz legnehezebbnek tûnõ idegenbeli összecsapása vár a Fino férfi röplabdázóira. A bajnok és kupagyõztes kaposváriak Kecskeméten lépnek pályára, és nem téveszti meg õket az, hogy a nyáron jó néhány változás történt a hírös városban.

Annál is inkább, mert a Kecskemét mindössze egy meccset vesztett az új évadban, és sokat elárul róluk az is, hogy hazai pályán 3-0-ra megverték a nyáron jól erõsítõ Kazincbarcikát. Az elmúlt évad bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmese minden bizonnyal az örök rivális Fino ellen is nagyon küzd majd a sikerért. A kaposváriak természetesen szeretnék megõrizni veretlenségüket.
– Tiszteljük a Kecskemét elmúlt évi eredményeit és az új szezonban nyújtott teljesítményét, így mindenképpen nehéz mérkõzésre számítok. Ha mindenki a legjobb tudása szerint teljesít, akkor nyerhetünk majd. Már a vasárnapi ellenfelünket erõsíti a Kazincbarcikáról visszatért feladó, Török Roland és a kaposvári nevelésû Mészáros Dömötör is. Jó hír, hogy a betegséggel bajlódó két játékosunk, Bagics Balázs és Deák Márk állapota is sokat javult, így teljes kerettel kelünk majd útra erre az idegenbeli rangadóra.
Kezdés 17 órakor, hajrá, Fino!

Hozzászólások