Elnökségi ülést tartott a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának vezetése, és a megbeszélésen több fontos döntés született. A vezetõedzõi posztot a következõ évadban is Demeter György tölti be, a játékoskerettel kapcsolatban azonban még sok a kérdõjel.

A tavalyi év tapasztalatait leszûrve az egyesület operatív mûködtetésében több változtatást kezdeményeztek a megjelentek. Ennek szellemében megerõsítik a gazdasági ügyintézés vonalát és egy ügyvezetõ testületet hoztak létre, amely a napi mûködtetés zavartalanságáért felelõs. Ennek tagjai: Tálos Tamás gazdasági vonalon, Gelencsér László és Demeter György sportszakmai vonalon és dr. Borbély Csaba koordináló szerepkörben felelõs az ügymenetért.

Az elnökség kiemelten foglalkozott Geiger András személyével, akit szeretnének továbbra is a klub mellett tartani. Több lehetõség is felmerült, amelyek tekintetében nyilvánvalóan a család és a családi vállalkozás jelentette feladatok miatt az idén visszavonuló csapatkapitány mondta ki a végsõ szót. Mindezeket figyelembe véve az elnökség – a jelenleg üres – ötödik elnökségi tag helyre kéri fel volt játékosát.

A költségvetés mindig a legtöbb kérdést generáló téma, és ez most is így volt. Az elnökség döntött, hogy a tervezett költségvetés mekkora része költhetõ bérre, amely egyben tárgyalási alapot is jelent a következõ évi játékos keret tekintetében. Ez utóbbi az a terület, amely a szurkolókat is a legjobban érdekli. Az már korábban eldõlt, hogy Demeter György marad a Fino kispadján, aki a szakmai stábban nem tervez változtatást, így továbbra is Zarka Péter lesz a másodedzõ-statisztikus. A tavalyi keretbõl már távozott Dávid Csanád, õ a Kecskemét ajánlatát fogadta el. A szezon végén minden játékosnak lejárt a szerzõdése, így azokat – akivel a klub továbbra is számol – újra kell tárgyalni. Minden bizonnyal sokakat érdekel, hogy kivel kívánja a klub Geiger András helyét pótolni. Nos, neveket még ebben a stádiumban hiba lenne megnevezni, de alapvetõen olyan játékosokkal tárgyal a klub, akiknek már volt kaposvári kötödése.

Hozzászólások