Pénteken hozta a kötelezõt, így vasárnap reggel ismét elutazik Gödöllõre a Fino férfi röplabdacsapata. A kaposváriak történetük 16. Magyar Kupa-elsõségéért szállnak harcba 13 órától legnagyobb hazai riválisuk, a Kecskemét ellen.

Az elõdöntõ elsõ és második játszmája nem hozott túl sok izgalmat, a harmadik szettben viszont 22 pontig jutott a Fino lelkes, jól küzdõ dági együttes.

– Az elsõ és második játszmában határozott nyitásokkal és jó ütemû sáncokkal meggyõzõen uraltuk a játékot. A harmadik szettben változtattam, és a figyelem is lankadt, így nagyobb küzdelemben gyõztük le a lelkesen játszó Dágot – összegzett a somogyiak mestere, Demeter György.

A fiúk szombaton sem pihentek, és fontos feladat volt a Kecskemét játékának elemzése. Az alföldiek alaposan megszenvedtek a MAFC elleni elõdöntõben, de ebbõl nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni.

– Az elejétõl a végéig oda kell figyelnünk, és akkor nem lehet gond a döntõben sem – fogalmazott Gergye Roland.

– Ha a saját játékunkat játsszuk, és nem zökkent ki bennünket semmi sem, akkor nyerni fogunk – tette hozzá Kovács Zoltán.

A csapatot természetesen a törzsszurkolók is elkísérik, így garantált lesz a remek hangulat. Reméljük, az elmúlt évekhez hasonlóan a kaposváriak csapatkapitánya emelheti majd magasba a trófeát. A hölgyek 16 órakor kezdõdõ döntõjében a házigazda Gödöllõ és a Vasas Óbuda csap majd össze.

Hozzászólások