Két mérkõzés, két gyõzelem. Ez a Fino eddigi mérlege az új szezonban, és a papírforma alapján vasárnap megszerzi harmadik sikerét is a formálódó Demeter-legénység. A kaposváriak 17 órakor fogadják a Pénzügyõr gárdáját a városi sportcsarnokban.

A fõvárosiak nincsenek irigylésre méltó helyzetben, ugyanis elsõ két meccsüket is idegenben vívták meg. A nyitó fordulóban 3-0-ra kaptak ki a bajnok Kecskemét otthonában, az elmúlt hétvégén pedig ugyan szettet nyertek Szolnokon, végül mégis alulmaradtak 3:1 arányban. A Pénzügyõr SE hivatalos célja a bennmaradás kivívása, Weczera Csaba edzõ viszont nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az együttes az 5-8. helyek egyikét elcsípje a szezon végére.

A csapat ugyanakkor valószínûleg nem a somogyi megyeszékhelyen kezdi meg a pontok gyûjtögetését… A Fino ugyanis hazai pályán nem engedhet magának egy kisiklást sem. A kaposváriak jól kezdték az új évadot: elõbb gond nélkül gyûrték le a gyõrieket, majd megnyerték az õsz nagy rangadóját Kecskeméten 3:2 arányban. Ez utóbbi eredmény mindenképpen jelzésértékû volt: a somogyiak ismét aranyra törnek a bajnokságban. A Pénzügyõr ellen természetesen a gyõzelem a cél, lehetõleg játszmavesztés nélkül. Kezdés vasárnap 17 órakor.

A klubvezetés döntése értelmében a nézõk az új évadban is ingyenesen tekinthetik meg a mérkõzéseket a városi sportcsarnokban. Az egyesület szeretné a sportág jövõjét segíteni azzal, hogy a helyszínen elhelyez egy urnát, és a befolyó bevételt felajánlja a Horváth Éva Röplabda Alapítványnak.

Szombati eredmények:
MAFC-BME–Gorter Kecskemét RC 2:3 (–17, 22, 16, –22, –12)
Sümegi RE–Szolnoki Fõiskola RKSI 3:1 (21, -16, 22, 21)
VANNET PTE-PEAC–Vegyész RC-Kazinbarcika 1:3 (22, -20, -15, -21)
Dági KSE–DEAC 3:0 (12, 16, 18)

Hozzászólások