Elvesztette utolsó mérkõzését a magyar junior fiú röplabda válogatott az ukrajnai Európa-bajnoki selejtezõtornán. Csapatunk a hollandoktól szenvedett vereséget nagy küzdelem végén.

Magyarország – Hollandia 0:3 (-21, -23, -19)

Magyarország: Blázsovics Péter, Bozóki Bence, Gebhardt Áron, Gebhardt Norbert, Gergye Roland, Krupánszki Olivér, Pádár Krisztián, Rása Alex, Sow Ábrahám, Tigyi Tamás, Török Roland

Hollandia: Spooren, Keemink, Ogink, Janssen, De Vries, Manenschijn, Blom, Boswinkel, Zoodsma, Samardzic, Ogink, Dronkers(L)Az elsõ szettben a hollandok kezdtek jobban. Egy-két ponttal igaz, de vezettek, majd 11:11-nél egyenlítettünk, ami jó is lett volna, ha tudjuk tartani az iramot. Az ellenfél belehúzott és pontról-pontra haladt elõre 21:25-ig.A második játszma sokkal kiélezettebb volt. Igaz a holland csapat az elején vezetett, amit mi sorra visszahoztunk és egyenlítettünk (4:4, 6:6, 9:9, 11:11), majd 12:12-nél jött a fordulat. Egészen 19:19-ig 3-4 ponttal vezettünk, amikor jöttek az északiak, fapapucsban és próbálták ránk erõltetni játékukat. Egy hajszálon múlott és egy rossz nyitáson, hogy nem nyertünk.
A harmadik menetben szépen tartottuk magunkat. 11:11 után át is vettük a vezetést, de örömünk csak tiszavirág életû volt, mert a hollandok jöttek, láttak és gyõztek.(hunvolley.hu)

Hozzászólások